پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود

دعوت مجلس خبرگان رهبری از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن

دعوت مجلس خبرگان رهبری از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه ای مردم شریف ایران اسلامی را به حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

چهل و پنج سال از طلوع فجر انقلاب اسلامی گذشت و نظام مقدس اسلامی ما که با الطاف خداوند منان، رهبری بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی «قدس سره» و فداکاری ملت شریف ایران، استقرار یافت، امروز با استقامت، پایداری و هدایت­های حکیمانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای «مدظله العالی» به شجره‌ای طیبه و پرثمر تبدیل گردیده است.

دهه‌ فجر، در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران و شکستن حصر وابستگی کشور به بیگانگان و نوید بخش صبح امید برای مظلومان و طلوع خورشید استقلال و آزادی در این سرزمین است و یوم‌الله ۲۲ بهمن هم روز شکست استکبار جهانی در برابر اراده و قدرت ملت ایران است که نقطه عطفی در تاریخ ایران و جهان بوده است.

اگر چه امروز دستگاه عریض و طویل تبلیغات دشمنان، همسو و همگام سعی در ناامید کردن مردم و ایجاد جو بی‌اعتمادی و سوء ظن مردم به نظام را دارند و در یک جنگ ترکیبی سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای، تطهیر نظام شاهنشاهی را دنبال می‌کنند، لیکن بحمدلله مردم ما همواره و در صحنه‌های مختلف نشان داده‌اند که بیدارند.

مجلس خبرگان رهبری ضمن گرامیداشت دهه مبار ک فجر از مردم آگاه و فهیم ایران اسلامی می‌خواهد همچون تمام سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، امسال نیز که سال انتخابات مهم و سرنوشت ساز مجلسین شورای اسلامی و خبرگان رهبری در پیش است با حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن از انقلاب و آرمان‌های آن دفاع و تبعیت و بیعتشان را با امام بزرگوار و رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام و پایه‌های اقتدار و امنیت ملی کشورمان را استحکام بخشند؛ ان‌شاءالله.

احمد جنتی
رئیس مجلس خبرگان رهبری/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار